Friss hírek rólunk!

Nemrég a rebellive blog szerzője, Zahorján Ivett felkért, hogy a magyar és a nemzetközi  médiában eltöltött mintegy 15 év után összesítsem a tapasztalataimet és osszam meg az olvasóival. Nem titkolt célja a hazai páyakezdő fiatalok támogatása, segítése a média iparág meghódításában:) Kérte, hogy őszintén beszéljek a pályafutásomról annak minden eddigi örömével, sikerével vagy buktatójával együtt.

Haraszti Edina a Haes Jewellery üzletében

Haraszti Edina a Haes Jewellery üzletében

 

 

Megpróbáltam a lehető legőszintébben írni azokról a mérföldkövekről, meghatározó eseményekről, melyek a karrierem kísérték. Nem beszélek sikerekről vagy kudarcokról, mert ez az érzelmi megközelítés, amely nem más, mint mindig változó önértékelés. Ennél sokkal többet nyújthat egy pontos helyzetrajz, mely a konkrét történéseket a körülmények, helyek és a benne résztvevő emberek viszonylatában taglalja. Érdekes élményt nyújtott számomra a megírása: örömmel tettem, úgy tűnik, szeretem a múltamat:) Szó van benne természetesen a Haes Jewellery-ről is, hiszen manapság evvel foglalkozom a legtöbbet. Ezért is osztom meg most ezen a felületen.

 

 

Ha szeretné elolvasni, a teljes cikk itt található: http://blogrebellive.wordpress.com/2013/08/01/this-is-how-we-did-it-haraszti-edina-sztorija/. Köszönettel tartozom Ivettnek, hogy érdemesnek tartotta a véleményemet és kifejezetten büszke vagyok rá, hogy a magyar divatélet nagykutyái között szerepelhetek. Remélem, az írás pontosan annyira élvezhető kedves Olvasó, mint amennyi élvezetet leltem a megírásában. Kérem, fogadja örömmel.

Sok sikert kívánok hozzá!

Edina