Szolgáltatás

Óra- és ékszer szervizelés, javítás

Szervizelést és kisebb, nagyobb meghibásodások, esztétikai hibák javítását rövid határidő mellett vállaljuk.

Óra- és ékszer felújítás

Szakembereink a lehető leggyorsabban helyreállítják régi vagy meghibásodott, esetleg szépséghibás termékének eredeti állapotát.

Egyedi ékszertervezés

Kézműves műhelyünkben minden egyedi elképzelést megvalósítunk, sőt még azt is, amiről eddig csak álmodott. Tanácsadással, a trendekben való eligazítással ingyenesen állunk a rendelkezésére. Kérjen időpontot elérhetőségeinken!

Polírozás

Eltűnt kedvenc órájának, ékszerének megszokott csillogása? A fénytelen, karcos fémfelületeket polírozással és/vagy ródiumozással varázsoljuk újra ragyogóvá!

Gravírozás, vésés

Jeles alkalomra szeretne maradandó emléket ajándékba adni? Meglévő vagy nálunk vásárolt órájába, ékszerébe feliratok, szövegek, minták, rajzok gravírozását vállaljuk.

Méretre igazítás/Méretváltoztatás

Ajándékba kapta, de nem jó a méret? Megváltozott a súlya? Vizesedik a keze? Tökéletes méretet szeretne? Órák, ékszerek méretre igazításában is forduljon bizalommal hozzánk!

Foglalás

Hozott vagy nálunk vásárolt drágakövek egyedi igények szerinti, igényes foglalását vállaljuk. Műhelyünkben a legmagasabb elvárásoknak megfelelően, a legnagyobb gondossággal végzik a drágakövek foglalását.

Értékbecslés, felvásárlás

Ékszerek, órák értékének felmérését vállaljuk. Az általunk felvásárolt ékszer értékbecslése ingyenes, a többi esetben értéktől függően minimum 10.000 Ft, maximum 50.000 Ft a szolgáltatás díja. Szóbeli véleményezés 5000 Ft, ezen szolgáltatás igénybevételéhez előzetes időpontegyeztetés szükséges.