Rólunk

 

Haraszti Edina

 

A Haes Jewellery ékszermárka tulajdonosa Haraszti Edina. Korábban újságíróként, design és divat magazinok szerkesztőjeként és főszerkesztőjeként dolgozott, amikor 2012 őszén úgy döntött, a jövőben saját ékszermárkájának szenteli a figyelmét. A korábban stílustanácsadással is foglalkozó kétgyermekes anyuka célja, hogy mindazt az inspirációt és szakértelmet, melyet korábbi munkái során sikeresen kamatoztatott, most a Haes márkánál hasznosítsa illetve gyarapítsa.

Első gyermeke megszületésével egy időben, 2009 elején hozta létre első, egyedi arculatot tükröző, saját üzletét a Belvárosban, ahol az ékszerek mellett prémium kategóriás női és férfi karórákat is forgalmazott. 2013 őszétől a termékek új címen, a 7. kerület, Wesselényi utca 36 szám alatt találhatók meg illetve személyes kapcsolat útján megrendelhetők.

A luxus ékszereket egyedi megrendelésekre készítő és prémium kategóriás órákat is forgalmazó cég azon ritka családi vállalkozás, ahol fontos a tökéletes manufakturális készítés, az egyedi személyre szabott tervezés és a vevőkkel való személyes kapcsolat. „Az ékszer több mint kiegészítő – véli Edina –, szimbolikája sokat mondó kifejezés önmagunkról, kapcsolatainkról, törekvéseinkről. Közreműködésünkkel egy-egy darab szépsége párosul viselője, egyedi és megismételhetetlen egyéniségének karizmájával.”

A Haes Jewellery több mint egy évtizede készít egyedi ékszereket igényes vásárlóinak.